<

Laistymo valdiklis Claber Aqua Dual Logic type 8485


  • Gamintojas:Claber
  • Prekės kodas: S1LB112
  • Pristatymas: 1-2 savaitės

  • 136,78€

  • Vartotojo vadovas



  • Laistymo valdiklis Claber Aqua Dual Logic type 8485

    Vienas vandens laikmatis ir platus iš anksto nustatytų laikų pasirinkimas, leidžiantis valdyti dvi nepriklausomas drėkinimo linijas kuo paprasčiau, paspaudžiant tik kelis mygtukus. Naudojamas su baterijomis, todėl nereikia jokių elektros jungčių: tiesiog užsukite ją ant čiaupo ir jis yra paruoštas naudoti. Galite pasirinkti iš 19 iš anksto nustatytų programų, skirtų visiems įprasti drėkinimo poreikiams, ir bet kada galite sustabdyti. Įrengtas su apšviestu LCD ekranu ir praktine atidėtos pasirinktos programos paleidimo funkcija. Išbandytas ir patikrintas dėl patikimumo, paprasto veikimo, jis yra pritaikytas sujungti su lietaus jutiklio įtaisu, kuris pasirenkamas pasirinkus programą ir vėl paleidžiamas automatiškai, kai lietus baigia.

    Dviejų krypčių automatinis vandens laikmatis, laistomas dviem nepriklausomomis linijomis. Maitinamas 2 x 1,5 V AA šarminėmis baterijomis, įmontuotas į lietui atsparų lizdą. „Lengvas“ programavimas vienu skaitmeniniu mygtuku. 19 iš anksto nustatytų kiekvienos eilutės programų, išvardytų priekiniame viršelyje. Paleidimo mygtukas, leidžiantis nedelsiant paleisti sistemą arba padidinti (iki 23 valandos) pradėti abiejose linijose. 3/4 "čiaupo jungtis vidiniu sriegiu su pasukama žiedine veržle. Darbinis slėgis 0,1 - 12 bar. 100% patikrinta.

    Galima prijungti prie standartinio lietaus jutiklio (90915) arba prie belaidžio RF lietaus jutiklio (90831 - su pasirenkama sąsaja 8480).

    Matavimai:

    Plotis: 150 mm

    Aukštis: 163 mm

    Gylis: 111 mm

    Svoris: 690 gr.


    „Mokomasis vaizdo įrašas“:


    Žymos: laistymo, valdiklis, claber, aqua, dual, logic, type, 8485, laikmačiai